Menu Sluiten

Aanbod Elektrische Kraan

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.

MOBIELE TORENKRANEN

Onze specialisatie is de verhuur van mobiele telescoopkranen en torenkranen met machinist. Wij bieden meer dan een kraan dankzij de pro-actieve en persoonlijke benadering van onze verantwoordelijke en betrokken medewerkers. We houden van open en transparante afspraken, zo hebt u geen onaangename verrassingen op uw slotfactuur.

Wij bieden een snelle en veilige dienstverlening dankzij onze grondige werfvoorbereiding. Wij zijn flexibel in tijd en inzet dankzij onze persoonlijke aanpak en uitstekende centrale ligging. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd. Daarnaast zetten we in op duurzaamheid en willen we onze CO2 uitstoot drukken door te werken met hybride kranen.

MOBIELE TELESCOOPKRANEN

Al onze mobiele telescoopkranen zijn van het all-terrain type en zijn ook goed in te zetten op onverharde terreinen.

Omdat alle assen stuurbaar zijn kunnen deze kranen goed manoeuvreren in krappe ruimtes.

Wij beschikken over kranen vanaf 35 ton met variërende mastlengtes vanaf 30 meter.

Onze troeven

 • Ervaren machinisten met een VCA attest
 • Gratis werfbezoek voor een betere service
 • Speciale tarieven voor langere projecten!
 • Aandacht voor detail en veiligheid
 • Inventief en oplossingsgericht
 • Persoonlijke aanpak en flexibel werk

Ter ondersteuning van hijswerkzaamheden verhuren we onder andere volgende hulpmaterialen:

 • Vacuumzuiger voor glas en/of sandwichpanelen
 • Stortbak
 • Personenbak met veiligheidsharnas
 • Hijsbalken en/of evenaars
 • Palethaken
 • Hijsbanden en kettingen
 • Betonkubels

Wist u dat u kan beroep doen op de expertise van Anthony Signs voor vergunningen, opmaak van signalisatieplannen of huur van verkeersborden en meer.

Check this:  Werfsignalisatie voor een veilige werf – Anthony Signs

More info

tags: Mobiele Kraanverhuur – Lift Events – Kraanverhuur – Kraanverhuur Met Machinist – Kraanverhuur Voor Iedere Job – 

Wenst u meer info over aanbod elektrische kraan kijk dan vlug op https://anthonycranes.be/ | Aanbod Elektrische Kraan

Signalisatie | Kraanverhuur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod elektrische kraan

home over ons services nieuws vacatures contact menu home over ons services nieuws vacatures contact maak een online afspraak onderdeel van bogemans automotive ontdek alle diensten nl fr nl fr home over ons services nieuws vacatures contact menu home over ons services nieuws vacatures contact uw wagen in een nieuw jasje wat zijn de mogelijkheden bellet carrosserie is gespecialiseerd in het ombouwen en opbouwen van voertuigen alsook in licht en zwaar carrosseriewerk voor bestelwagens en vrachtwagens. Kippers voor bestelwagens en zwaardere uitvoeringen op vrachtwagens. Meer info uw wagen in een nieuw jasje wat zijn de mogelijkheden bellet carrosserie is gespecialiseerd in het ombouwen en opbouwen van voertuigen alsook in licht en zwaar carrosseriewerk voor bestelwagens en vrachtwagens. Kippers voor bestelwagens en zwaardere uitvoeringen op vrachtwagens. Meer info o.

menu home over ons projecten certificaten jobs blog contact projecten engineering inmetingen uittekenen d d … T.e.m aanbod elektrische kraan schatting aanvragen Afleveren opleveringsdossiers asbuilt ce productie en montage van projecten turnkey tot waar de klant het wenst. Prestaties onze meest recente projecten transportschroef times machinebouw van start tot einde verplaatsen kraanbaan times wij hebben de vraag gekregen om een kraanbaan zonder te demontage mm te verplaatsen. Hiervoor hebben wij nieuwe kolommen moeten maken volgens de en exc norm. De oude kolommen worden n voor n verwisseld door de nieuwe bekijk ons aanbod van aanbod elektrische kraan Bunker times in hebben wij voor de chemiesector een bunker van a tot z geproduceerd. Hekwerk times veiligheidshekken rond machine. Assenbunker times trechter van engineering tot montage. bordesstructuren tons staalconstructie times van tot meter hebben w.

Berichtgeving over Aanbod elektrische kraan

humatveiligheidsopleidingen.be login sign up home over ons een beetje geschiedenis het team onze erkenningen opleidingen lasten verplaatsen en hijsen aanslaan en uitwijzen van lasten rigger autolaadkraan aanslaan van lasten containerheftruck dakwerkkraan elektrische palletstapelaar mobiele kraan mobiele torenkraan reachstacker reachtruckchauffeur rolbrugbedienaar aanslaan van lasten snelopbouwkraan torenkraan verreiker star roterend hijsfunctie vorkheftruckchauffeur werken op hoogte gebruik van persoonlijke valbeveiliging basis gebruik van persoonlijke valbeveiliging gevorderd gebruiker van ladders en stellingen gof opleiding voor klimmers gof basisopleiding voor klimmers gof expertopleiding voor klimmers schaarlift stellinggeb.